top of page

Життя по-дорослому


Добрий день, шановні читачі сайту школи №17. Вас вітає Президент школи Утенко Ярослав. Як ви вже знаєте у п’ятницю, 3 травня, я на правах лідера шкільного самоврядування та Петриченко Павло, який представляє міністерство дизайну та краси відвідали Дружківську Міську Раду. У цей день саме ми стали депутатами Дитячого дорадчого органу при Міському голові Валерія Гнатенко. Ми мали нагоду відвідати дуже цікаву екскурсію по Міській Раді та приміряти на себе роль дорослих, ставши справжніми депутатами. 

Спочатку нас запросили до сесійної зали Міської Ради , де засідають «слуги народу» . Все по-дорослому: за регламентом обрали голову та секретаря, поставили на порядок денний і проголосували за своє перше рішення. Це було незабутньо, адже не кожен день школярі мають змогу відчути себе не дітьми, а дорослими повноправними членами суспільства, відчувати відповідальність за свої рішення. Після засідання ми завітали до кабінету Дружківського міського голови Валерія Сергійовича Гнатенка.

 Після спілкування з мером усі представники шкільних самоврядуваннь дружно пішли до конференц – зали , де кожен учень зміг представити себе та свої шкільні програми. По завершенню ми отримали подарунки ( чашку з гербом міста Дружківки) та сфотографувалися з мером міста! Ми щіро дякуємо Дружківському виконкому за таку чудову зустріч. 


41 перегляд
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page