top of page

Наш Зоряний Олімп


Наприкінці травня, як водиться, школа підводить підсумки: виставляються оцінки, нагороджуються кращі з кращих. Цього року наша школа відроджує славну традицію нагородження найталановитіших учнів.

Тож на нашому зоряному олімпі в цей день, 17 травня, з'явилися переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів та спортивних змагань. З вітальним словом до учнівської спільноти звернулися директор школи Єлагін В.А. та заступники директора з НВР Коваленко Ю.В. та Прус І.М. та відзначили, що школі є ким пишатися, та є на кого рівнятися іншим учням.

Троє учнів Болдирєва Софія ( 9А), Пімонова Лілія (9В) та Утенко Ярослав (9А) отримали спеціальну грошову нагороду за те, що відзначилися найкращіми результатамти на предметних олімпіадах. Інші номінати отримали солодкі призи.

Окрім учнів почесними грамотами були нагороджені їх наставники- учителя, які вели дітей до перемоги і вірили в них. Свято вийшло дійсно теплим та привітним. Сподіваємося,що наступного року на сцені опиняться не менш талановиті та успішні учні.


42 перегляди
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page