top of page

Разом із друзями- весело


Раніше вони були першачками й для них все було новим і незнайомим. Тепер ми звемо їх "Другокласники". Це зовсім не означає, що за один лише шкільний рік вони дізналися про все, але тепер вони із нетерпінням чекають на початок навчального року,бо знають: школа- це цікаво, школа- це нові зустрічі та  цікаві уроки, школа- це друзі!  

Учні 2Б класу люблють не тільки разом навчатися, але й проводити вільний час. Разом із класним керівником Пустовіт Т.А. вони відправились до м.Краматорськ у парк птахів.

Цей парк зібрав багато різних видів птахів- це десятки різновиди курей, голубів, папуг, гусей, качок, лебедів, фазанів, воронів і страусів.

 Крім птахів, в цьому чудовому зоопарку можна знайти лисицю, кіз, баранів і навіть черепаху. Деякі види птахів строго обмежені своїм вольєром, а деякі просто гуляють по парку, ходять де їм заманеться. 

А ще в цьому чудовому парку діти 2Б змогли покататися на самокаті та велосипеді, пострибати на батуті й пограти в аерохокей. 

Тож, пам'ятайте: початок навчання не означає, що настав кінець розвагам. 

Подорож у веселе та  цікаве мiсце -прекрасний привід зустрітися з друзями, сказати один одному тепле слово, а також приємно і весело провести час!


23 перегляди
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page