top of page

Остання мить нам залишилась...( Випуск-2019)


У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. 

Більшість із наших випускникіа  стануть студентами і переживуть ще чимало чудових хвилин, але школа залишиться у  серцях на все життя. 

Дорогі наші випускники, в цей день двері дитинства зачинилися для вас назавжди. Так нехай випускний стане для вас відправною точкою для подорожі по щасливій і насиченій подіями юності. Хай молодість подарує вам мільйон шансів, більшість з яких знайде відгук у вашому серці і буде успішно реалізована. Нехай всі вибрані дороги будуть правильними, а спокуса звернути на вузьку стежку не змусить вас відмовитися від вірно обраної мети. 

Ми пишаємося вами. Пишаємося нашими "золотими" випускниками Андросовим Данилом та Моісеєвою Тетяною; пишаємося нашими "зірочками" Лебідь Надією та Грицай Анастасією, які здобули на ЗНО 199 та 197 балів, пишаємося всіма тими, які із маленьких  школярів перетворилися в самодостатніх та прекрасних молодих людей. Щасти вам і не забувайте, що двері рідної школи для вас завжди відкриті!


68 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page