top of page

Серпнева педрада в школі 17


Серпнева педрада в школі є традиційним заходом. Саме перед початком нового навчального року прийнято підбивати підсумки, виявляти позитивні і негативні результати навчальної і позаурочної діяльності за минулий період. 

30 серпня в нашій школі відбулася педагогічна рада, головною метою якої було не тільки аналіз роботи закладу в період 2018-2019 н.р., але й налаштувати педагогічний колектив на продуктивну роботу у новому навчальному році. 

Традиційно захід відкрив директор школи Єлагін В.А., привітавши учителів школи із початком навчального року. 

Ряди вчителів в цьому році залишила учитель початкових класів Аксьонова Н.І. Ніна Іванівна віддала вчительству більшу частину свого життя, виховала не одне покоління учнів, якими дійсно пишається. Колектив школи  бурхливими оплесками проводжав Ніну Іванівну на пенсію.

Із доповіддю про роботу школи у 2019-2020 н.р. виступила заступник директора з НВР Прус І.М. Аналізуючи роботу опорного закладу Ірина Миколаївна наголосила на суттєвих досягнення в роботі школи:

підвищення рейтингу школи до 35 сходинки за результатами ЗНО в області, збільшення кількості призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, присвоєння учителю англійської мови Житченко О.А. вищої категорії та учителю української мови Сас-Крючковій В.В. звання "учитель-методист".

Також були визначені пріоритетні завдання педагогічного колективу на 2019/2020 навчальний рік. 

З повним аналізом можна познайомитись за посиланням https://drive.google.com/open?id=1NPLEJ2jMI3zG0qO00NHBQsuA2qb3B8PQ

Про роботу методичних кафедр звітували Кліпенко Н.М., Бутовська В.М., Житченко О.А., Стрикачова І.В.та Щербіна З.К. 

З аналізом виховної роботи виступила заступник директора з НВР Коваленко Ю.В. Пріорітетом виховної роботи школи була демократизація відносин шкільного самоврядування, педагогічного колектува та громади.

Не секрет,що початок навчального року завжди є найважчим періодом у житті учнів та вчителів. Мотивація — як внутрішня, так і зовнішня — є запорукою успіху учнів на всіх етапах навчання. Учителі можуть зіграти ключову роль в забезпеченні мотивації й заохоченні своїх учнів. Але як змотивувати самого вчителя? 

Психолог школи Шкондіна Н.М. запропонувала вчителям декілька дієвих способів як налаштувати себе на плідну роботу. 

Цікавинкою виступу стала безпрограшна лотерея за підтримки адміністрації закладу.  

Сподіваємося, що навчальний рік у нашій школі стартує вдало. Бажаємо всім наснаги та продуктивної роботи!


981 перегляд
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page