top of page

Веселі вихідні


Традиційго учні та вчителі нашої школи люблять збиратися разом на вихідних. Тому що дружбу неможливо обмежити тільки рамками шкільних уроків. Нам хочеться зустрічатися, спілкуватися або просто бешкетувати.

Учні 6В класу, продовжуючи традицію минулого року, збираються разом щоб активно провести вихідний день із своїм класним керівником Кудін О.В. Минулими вихідними вони відвідали сквер "Дитячий", де каталися на велосипедах, дивували один одного,виконуючи трюки на самокатах та грали в м'яч.

Натомість учні 8В класу та їх класний керівник Марченко Г.В. долучилися до модної зараз розваги- лазертагу. Майданчиком вони обрали м.Костянтинівку й вирушили на пошуки гострих почуттів. 

Лазертаг (від англ. laser — лазер, і tag — позначка), або лазерний бій, — військово-спортивна гра, суть якої полягає в ураженні гравців і спеціальних інтерактивних мішеней — «баз», «мін» тощо — безпечними «лазерними» пострілами. Влучання зараховується, коли промінь з «бластера» суперника потрапляє на сенсори, закріплені на одязі або амуніції гравця.


16 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page