top of page

День вчителя-2019


4 жовтня в нашій школі традиційно святкували День учителя. Професія педагога- одна з найбільш складних і відповідальних, але разом із цим, і вдячних. Учитель вкладає частинку себе в кожного учня і є провідником у такий непростий світ знань. Але це свято не тільки вчителів, а й кожного,хто є робітником школи й допомогає створювати для учнів комфортні умови.

Цей день ми зробили нетрадиційним. На порозі школи учителів зустрічали члени самоврядування, ставили своїм наставникам кумедні питання й намагалися підняти їм настрій в цей святковий день. 

Також, щоб нагадати учителям,що колись вони теж були школярами, учні зробили для вчителів постер із світлинами у юному віці. Цей плакат був цікавий не тільки вчителям, але й учням. 

Учні провели День Дублера та спробували свої сили у нелегкій праці не тільки вчителя, але й адміністратора, психолога та соціального педагога. Кожен учень намагався хоч на один урок стати справжнім учителем і натхненно підійшом до проведення першого в своєму житті уроку. Учні були нагороджені почесними грамотами. 

Члени учнівського самоврядування також були запрошені на святкову педагогічну нараду.

В цей день учні школи вітали не тільки вчителів,які зараз працюють в школі, але й тих, хто відлавши вчительству багато років, пішов на відпочинок- наших ветеранів.

Родзинкою свята став концерт  open air. Під час трьох великих перерв всі охочі могли подивитися творчі номери, які підготували учні школи.

Ще раз вітаємо вчителів нашої школи зі святом і бажаємо творчих злетів і наснаги!

PS відеозвіт додамо пізніше


168 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page