top of page

Свято осіннього яблука


Ось і до нас завітала справжня барвиста осінь. Скільки поетів освідчувалися їй у коханні...Скільки художників відтворили її красу на своїх полотнах...

Осінь- це пора, яка асоціюється з коханням, балом та невимовною красою, вкотре не залишила байдужими серця учнів загальноосвітньої школи №17.Цьогорічне свято пройшло для учнів 2их класів і називалося "Свято осіннього яблука". Лагідна осіння мелодія запросила учнів, вчителів та батьків до святкової зали.  

В гості до дітей завітала осінь із своїми синами місяцями . Діти разом із гостями пригадали свята, які приходять до нас в кожному місяці осені. На святі були запальні танці (2б) , театралізування пісні у виконанні (2в) , учні (2а) класу заспівали про те, як боротися з поганим настроєм під час осіннього дощу. На свято завітали журавлі і різнокольорові листочки. Наприкінці свята Осінь пригостила всіх учнів запашними, солодкими яблуками.

Приємно зазначити, що всіх учасників святкової програми об’єднувало почуття патріотизму та любові до рідної України, бо майже в кожного учасника був не тільки атрибут на осінню тематику, а й український – як символ любові до рідної землі. 



59 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page