top of page

8 березня -свято жіночності й краси!


З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Впродовж дня по радіо лунали вітання, учні поспішали привітати свої вчителів, однокласниць та працівниць школи. І хоч погода сьогодні мало чим нагадує весняну, проте у стінах самої школи було яскраво й тепло- це через посмішки та щірі побажання. Завершився день святковим концертом, ведучими якого були Кудін Георгій, Бєліков Данило, Леонов Іван та лідер шкільного самоврядування Андросов Данило. В цей день було багато сюрпризів- танець дітей з матусями від 2-Б,дівчат з 8-А та 10-Б, прекрасні відео-привітання від 9-А, 9-Б та 6-В, музичні подарунки від 4-А та багато іншого.

Шановні жінки школи №17! Щиро вітаємо Вас із святом 8 березня!Бажаємо Вам весняного яскравого настрою, джерельно-ніжних почуттів,квітучої краси та душевної гармонії! Нехай любов, розуміння та щастя стануть Вашими вірними супутниками,а в оселях завжди пануватиме злагода й добробут!

Відеоконтент зі свята ви можете переглянути натиснувши на перше фото.


228 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page