top of page

Як смартфон допомогає в навчанні


Як часто під час перерви ми спостерігаємо схожу картину в школі? Думаєте, ці діти також сидять в інтернеті чи грають в ігри? Не поспішайти з висновками))

Згідно з опитуванням, яке було проведено в школі, більшість школярів за допомогою смартфонів одночасно вирішують кілька завдань: грають, спілкуються або переглядають освітній контент. Тож, якщо електронні пристрої стали невід'ємною частиною нашого життя, чому б не спонукати учнів використовувати їх не тільки заради розваги.

Тож на цьому тижні з 5А класом на урокаїх англійської мови в рамках вивчення теми "Chatting online" ми вчилися писати електронні повідомлення, але не прості, а за допомогої найпопулярніших скорочень. Спочатку діти розгубилися, бо ті скорочення нагадували шифри, але згодом їм так сподобалось, що пони почали переписуватись не тільки один з адним, але і зі мною. Звісно є помилки, але ми не боїмося їх робити.

Тож, у такий сучасний спосіб ми розвиваємо інтерес до вивчення англійської мови.А головне, діти розуміють, що навчання-це весело й цікаво!


34 перегляди
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page