top of page

Фестиваль іноземної пісні запрошує друзів!


Вчора в актовій залі ЦДЮТ відбулася найграндіозніша подія цього року- фестиваль іноземної пісні "Пісня єднає друзів". Місто святкувало десятиліття існування фестивалю, тож організатори та школи відповідально поставилися до участі.

Традиційно фестиваль приваблює багатьох глядачів, і вчорашнє свято не було виключенням- тільки для участі зареєструвалося 305 учнів, а ще вчителі, батьки та друзі.Тож 15 травня ніде було де яблуку впасти.

Особлимим це свято стало для нашого фестиваля ще й тому, що його відвідав виконуючий обов'язки ректора ДонІППО Остап Петрович Бодик, який був приємно вражений якістю проведення та яскравими виступами учнів.

Відкривали концерт учні школи 17 із запальним танцем "Україна та Європа разом", що й було девізом цьогорічного фестивалю. Найбільш вражаючими виступами, з точки зору глядачів , були виступи учнів шкіл 3, 1, 6, 7, 17, гімназії "Інтелект". Але хочеться відмітити, що усі школи доклали титанічних зусиль. Були танці, театральни виставі, декорації, а за якістю співу цьогорічний фестиваль можна поставити в один ряд з такими конкурсами як "Х-Фактор" та "Голос Країни".

Рішення журі було одностайним: фестивалю наступного року бути! Перехідний кубок під бурхливі опески школі 1 вручили члени журі Бодик О.П. та Легчіліна О.І.

Дякуємо всім, учасникам, вчителям та батькам, які долучилися до фестивалю, а також організаторам- школам 17, 11, 4 та 3.


35 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page