top of page

До Всесвітнього дня боротьби з торгівлі людьми


У 2013 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, основною метою якого є підвищення рівня поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привернення уваги до тяжкого становища жінок, чоловіків, хлопчиків і дівчаток, які постраждали від цього злочину.

В цьому році з метою відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми планується провести масштабні інформаційно-просвітницькі заходи по території всієї України з метою інформування якомога більшої кількості громадян про проблему сучасного рабства.

Зокрема, молодіжні організації такі, як Національна скаутська організація України «Пласт» та Національна організація скаутів України (НОСУ), проведуть флеш-моб в соціальних мережах з протидії торгівлі людьми, а також залучать активну молодь до заходів, які проводитимуться 30 липня.

Також, в рамках проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції планується залучити консульські установи та дипломатичні представництва України за кордоном, які розміщуватимуть соціальну рекламу з протидії торгівлі людьми на своїх веб-сторінках та у приміщеннях.

Щороку, органами влади України ідентифікуються близько 200 громадян, які стали жертвами торгівлі людьми. За даними міжнародних організацій, ця цифра значно вища, і сягає близько 1 тисячі осіб.

Тому, завдання Мінсоцполітики докласти максимум зусиль не лише для ідентифікації тих осіб, які, на жаль, потрапили у таку ситуацію, але й проінформувати максимальну кількість людей про небезпеку.


16 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page