top of page

На захисті Вітчизни


З метою вшанування мужності та героїзму, захисників незалежності і територіальної цілісності, військових традицій Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві впродовж 8-12 жовтня 2018 року в школі були проведені заходи до Дня захисника України: Книжкова виставка «На захисті Вітчизни» Бібліотекар школи Фарофонова Л.М. оформила виставку літератури в актовій залі , що присвячена подвигам захисників Вітчизни. Ця виставка дала змогу учням розширити свої знання з історії України, пишатися подвигами своїх співвітчизників.

Виставка листівок до Дня Захисника України. Протягом всього тижня діти брали участь в оформлені виставки листівок до Дня Захисника України, у яких вони висловили за допомогою засобів образотворчого мистецтва своє бачення цього свята

Виховні години, круглі столи, презентації «Сила нескорених», «Благословенна та держава, що має відданих синів»

Спортивні перегони «Майбутній захисник». 14 жовтня відзначається не тільки День захисника України, але і День козацтва в пам'ять про мужніх воїнів, які споконвіку боронили країну і віддавали за неї свої життя. Учні 3-4 класів провели спортивні перегони «Майбутній захисник», хлопці із завзяттям обирали собі отамана, виконували складні завдання, а дівчата всі разом підтримували своїх товаришів.

Відкритий кінозал «Я – Захисник України» Учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії. Акцент був зроблений на зростання патріотизму в сучасному суспільстві та необхідності отримання освіти з метою стати повноцінними громадянами своєї країни.

Святковий концерт до Дня захисника України. Учні школи підготували святковий концерт, приурочений до Дня захисника України і Дня козацтва, на який запросили представникі військомату. Після концерту було організовано живе спілкування з військовими. Учні школи передали на передову вітальні листівки. 


32 перегляди
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page