top of page

Права та обов'язки


24 жовтня в Дружківській ЗШ 17 був проведений круглий стіл «Світ моїх прав». Учасниками цієї зустрічі були адміністрація школи, учителі та гості – головний спеціаліст Відділу «Дружківське бюро правової допомоги «Краматорського міського центру з надання безоплатної первинної правової допомоги» Метасов Владислав Ігорович та начальник Дружківського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Москова Ольга Миколаївна. 

В інформаційній частині гості розповідали про загальну Декларацію прав людини. У засіданні круглого столу обговорювались питання насилля в сім’ї, торгівлі людьми, булінг та відповідальність за вчинення адміністративних і кримінальних правопорушень. Також Владислав Ігорович та Ольга Миколаївна відповідали на питання учителів: як має поводитися учитель,якщо бачить прояви булінгу? що робити класному керівнику,який знає про жорстоку поведінку учня в сім'ї? яка відповідальність школи, в разі,якщо учень вчинив злочин?- на всі ці питання було надано ґрунтовні відповіді. Під час майстер-класу розбиралися найбільш типові ситуації.

Одним з особливих питань, які обговорювались за круглим столом, було питання толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями як важлива складова інклюзивної освіти.

Школа отримала інформаційні брошури.


79 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page