top of page

Демократична культура в школі


В нашому закладі продовжує свою роботу "Демократична школа". Нещодавно до нас приїздили тренери проекту і разом із представниками учнівського самоврядування, учителями та громадою розробили план дій з розвитку демократичної культури в школі.

Під час осінніх канікул представники шкільного самоврядування зустрілися з кураторами-учителями, для того, щоб розробити Статут учнівської Ради школи. Одним з головних питань, що обговорювались, стало питання про вибори Спікера. Як відомо, на сьогодні Спікером школи є учень 11 класу Андросов Данило, але бути випускником і Спікером- завдання непросте. Тож на засіданні, обговоривши деталі, представники учнівського самоврядування затвердили положення про вибори. Для того, щоб стати кандидатом потрібно розробити власну програму, опублікувати її на сайті або в соцмережах з хештегом #спікер17школи_вибори , провести агітаційну роботу, презентувати свою програму, взяти участь в дебатах. Напередодні виборів буде оголошено день тиші, після якого шкільна спільнота зможе проголосувати за свого кандидата. За результатами виборів буде проведено інавгурацію.

На наступному засіданні планується обговорення проекту Конституції школи №17. Про дату засідання буде оголошено заздалегідь.

Навчаймося демократії разом!


38 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page