top of page

Разом веселіше!


Ось і завершились осінні канікули. Просто промайнули, залишивши тільки приємні спогади. Вже завтра знову розпочнуться уроки, але сьогодні можна ще зовсім трохи відпочити й пригадати всі приємні моменти цих канікул. А моментів цих було чимало. Учні нашої школи разом з учителями активно відпочивали: хтось в нашому місті знайшов для себе цікаві місця, а когось приваблювали довгі подорожі...

Учні 9А та 9Б вирішили відвідати арену "Альтаїр" , але з різних причин. Одні вболівали за улюблену хокейну команду, інші вивчали нові елементи фігурного катання.

9А- У палаці холодно, але нам жарко, бо рахунок 5-3 на користь клубу "Донбас"

9Б -Зустрічайте майбутніх чемпіонів!

Учні 1Б класу відвідали Донецький обласний краєзнавчий музей та були у захваті від перегляду експонатів. Діти мали змогу доторкнутися до минулого, дізналися, що на нашій землі колись жили динозаври та інші незвичні істоти. Ця подорож була дуже цікава та емоційна.

1Б -Ось такий мамонт колись ходив донецьким краєм.

8Б- весело провели час в боулінгу

День іменинника у восьмому класі? Та легко! І це було яскраво, класно, сучасно, повеселилися всі, навіть дорослі! Унів 8-А разом з класним керівником для проведення свята радо приймала піцерія "Роут". На 26 учнів класу доводилося аж 14 іменинники! Щира та весела ведуча Марина займала дітей безліччю конкурсів, у яких вони не тільки змагалися, а й виявляли свої танцювальні та співочі таланти. Смачнюча піца та великий торт також не залишили нікого байдужим. В кінці свята всі разом оформили стіннівку, на якій залишили побажання всім іменинникам. Архів таких послань всім буде цікаво передивитися вже на випускному. Таким чином була розпочата чудова традиція.

8А- Святкуймо разом!

І наостанок, наші мандрівники. Осінні канікули 7В та 8В разом із класними керівниками провели в Києві. Учні не тільки пройшлися визначними місцями, а й відвідали музей Чорнобиля. Столиця привітно розкрила обійми для наших учнів: погода хоч і була прохолодна, проте сонячна.

7В та 8В- Стомлені, але щасливі!

Прекрасна пора канікул закінчилася, але невдовзі вже будуть зимові канікули. Залишилося гарно закінчити перший семестр і можна планувати веселощі! Разом завжди веселіше!


92 перегляди
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page