top of page

Демократія в дії


Як і в дорослих виборах, дієвою зброєю кожного кандидата на пост Президента школи є використання слабких місць у політичній програмі опонента.

 У понеділок, 4 лютого 2109 року, в ЗШ №17 відбулися передвиборчі дебати кандидатів на пост Президента школи. Уміння швидко та лаконічно відповідати на закиди опонента, аргументувати свої слова та переконувати співрозмовника у дієвості своєї програми, і навіть знаходити спільні цілі – усе це продемонстрували кандидати на посаду Президента школи.

 У політичних боях взяли участь три кандидати: Канарська Катерина – учениця 9-А класу, Петриченко Павло – учень 7-Б класу та Утенко Ярослав – учень 9-А класу.  

Після проведення жеребкування кожний кандидат мав змогу представити свою передвиборчу програму. Потім опоненти досить дипломатично ставили один одному предметні запитання. Проте без критики не обійшлось і на рингу. Активно обговорювали кандидати кожний пункт програми свого конкурента. Які лише ідеї не пропонували юні політики: організувати театральні та хореографічні гуртки, власну дискотеку, створити службу довіри, фан-зону «ХК Донбас», кімнати відпочинку тощо. Деякі ж учасники політичного шоу часу не марнували: вони записували цікаві ідеї противників у власну скарбничку. Нарешті прийшов час питань із залу. Електорат буквально «засипав» кандидатів питаннями стосовно майбутнього нашої школи та життя учнів. Дебати – не останнє випробування для юних політиків. 6 лютого 2019 року в школі відбудеться останній етап – вибори на посаду Президента. Чекаємо всіх на вибори! Кандидатам бажаємо успіху! 


36 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page