top of page

Дайджест досвіду впровадження НУШ


Сьогодні 13.03.2019 на базі ЗШ№17 відбувся міський захід для вчителів 1-х класів, психологів дитсадків та методистів, яку опікуються НУШ-«Дайджест досвіду впровадження НУШ: створення простору нових освітніх можливостей».

Нова українська школа – це основна реформа Міністерства освіти й науки. Головним завданням, що стоїть перед вчительським колективом школи, є створення сприятливого та комфортного середовища, в якому приємно перебувати. Також це дозволить учням навчитися застосовувати набуті знання у повсякденному житті. Діти всієї України напередодні закінчення першого року навчання «по-новому». Тож, час підбивати перші підсумки та поділитися враженнями із колегами. Чи співпали очікування із реаліями? Потрібні були такі зміни та чи принесли вони результати? Ці питання хвилюють багатьох вчителів і батьків. Тож ЗШ №17 взяла на себе сміливість організувати практичний тренінг, або дайджест, з питань впровадження НУШ в освітній процес. На початку заходу заступник директора з навчально-виховної роботи Коваленко Ю.В. привітала гостей та запропонувала зануритись в навчальний процес та бути не просто спостерігачами, а й активними учасниками.

День для всіх присутніх розпочався з ранкового кола, де педагоги міста познайомились, поділилися враженнями від гарного дня й налаштувалися на плідну роботу. Після цього гості перейшли до навчальних кабінетів, де відвідали уроки в 1 класах:

1А –урок-зустріч з майстринею «Вишиванка-національна гордість українського народу»(Бутенко Л.К.),

1Б-урок-звіт «Твій город на вікні. Сторінка дослідника» (Пустовіт Т.А.),

1В-урок-пригода «Закріплення написання малих літер з півовалами» (Стьопочкіна С.І.)

1Г-урок-подорож «Одиниці вимірювання маси. Кілограм» (Криса Г.В.).

Під час перерв учасники тренінгу долучилися до майстер-класу із виготовлення квітів та флешмобу. Після брейк-кави учасники тренінгу змогли обмінятися враженнями та за допомогою практичного психолога Шкондіної Н.М., вчителя інформатики Федорової Т.В. та вчителя англійської мови Міхєєвої В.О. змогли опанувати сучасні інструменти навчання(Google-форми та QR-коди), а також обговорити питання, які турбують освітян. Звісно, Реформа НУШ розрахована на роки, на перспективу і розв'язати всі проблеми та обговорити всі питання не можливо. Але колектив школи №17 сподівається, що сьогоднішній захід допоможе всім педагогам міста Дружківка об’єднатися заради розбудови дійсно нової школи.


141 перегляд
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page