top of page

ВОНИ ДЛЯ НАС ВИБОРЮЮТЬ ЖИТТЯ…


У ЗШ №17 відзначили День українського добровольця. Адже нема жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей…

День українського добровольця – свято, що відзначається в Україні 14 березня. У цей день 2014 року відбувся перший відкритий вогневий бій у Харкові на вулиці Римарській російсько-українського протистояння, у ході якого українські сили відбили штурм проросійських бойовиків.

День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Ми закликаємо всіх небайдужих сьогодні згадати у своїх молитвах Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять усіх невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


25 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page