top of page

В школі розпочався методичний тиждень...


З метою переходу від традиційних форм навчання до інноваційних і вдосконалення процесу формування і розвитку особистості у школі №17 пройшов методичний тиждень «Педагогічна майстерня вчителя»». Методичний тиждень було відкрито на конференції із залученням представників філій школи. Потягом тижня були проведені відкриті уроки з різних предметів, майстер-класи, виставки тощо. За кожен день були відповідальні різні методичні об’єднання, які зробили цей останній тиждень перед канікулами яскравим та незабутнім.

Так відкрили цикл заходів учителя суспільно-математичного циклу. У вівторок на учнів та вчителів школи чекали воркшоп із виготовлення квітів із геометричних фігур, конкурс «Lego Land» на найбільшого робота із цеглинок, конкурс малюнків «Перетвори цифру на образ», цікаві досліди від вчителів та багато різних конкурсів.

Справжньою несподіванкою стала середа, протягом якої вчителі української мови та літератури разом з учнями спільноти «Файна мова» не тільки підготували яскраві заходи (Гра «Упізнай свого вчителя української мови», літературний калейдоскоп, шпалерові розмальовки, конкурси «Колажфест», «Літературна мапа»), але й пригощали всіх охочих справжніми українськими стравами.

Продовжили тиждень вчителі трудового та фізичного навчання. Діти із задоволенням брали участь в майстер-класах («Виготовлення квітів», «Зачіска за 5 хвилин» тощо), змогли оцінити витвори мистецтва найталановитіших учнів школи, а також розважитись на спортивних майданчиках школи, взявши участь у спортивних конкурсах та естафетах. Завершився тиждень відкритими уроками учителів, які атестуються цього року. Так відкриті заняття провели Коровіна М.М. (математика, 6А), Зинов’єва В.І. (російська мова, 7Б), Прус І.М. (історія 7Б), Агапіна О.П.(українська мова, 6Б), Житченко О.А. (англійська мова, 9А), Слюсар М.М.(фізична культура, 10А), Медведкова Я.С. (російська мова, 5В). Сас-Крючкова В.М. запросила педагогів на майстер-клас та поділилася своїми наробками стосовно використання сучасних цифрових методів на уроках української мови та літератури. На цьому методичний тиждень не завершився, адже з 25.03 по 27.03 в закладі відбудуться засідання творчих груп, методичних об’єднань, на яких будуть присутні вчителі філій ЗШ №17, та загальношкільний квест. Далі буде…


112 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page