top of page

"ДРУЖБАЙК" збирає друзів


Цьогорічний вересень у Дружківці надзвичайно яскравий та продуктивний. Кожні вихідні - зустрічі, нові локації та заходи. Так 14 вересня на площі Молодіжній шанувальників велосипедів зібрав фестиваль «ДружБАЙК». Мета велофестивалю — продемонструвати місцевим мешканцям, що велосипед може бути зручним та раціональним транспортом та стати чудовим об’єднавчим інструментом, що допомагатиме просуванню сталого розвитку міста.

Ця подія об’єднала і дорослих, і дітей. Працювало чимало локацій: безкоштовний ремонт веломобілів, основи першої меддопомоги, вивчення правил дорожнього руху, малюнки на асфальті, майстер-клас з ВМХ, змагання у велолабіринті, маленька «експозиція» мін, гранат, вибухових приладів від МНС та інші. Проведення велофестивалю, який стає новою осінньою традицією, стало можливим за підтримки міської ради та громадських організацій міста («Туристичний клуб «Енергія» та Дружківська міська організація Товариства Червоного Хреста України). А ще був велопробіг містом. Те, що їзда на велосипеді приносить велику користь здоров’ю, довели учасники фестивалю «ДружБАЙК». 

Ми вітаємо учасників від нашої школи з перемогою: Коваленко Єгор 3А- І місце, Бондаренко Ганна 5А- ІІ місце, Слюсар Катерина 4Б- ІІІ місце.

Матеріал взято з сайту  http://druisp.org.ua/novini/2035-druzhbajk-ta-miskij-piknik


13 переглядів
Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Ще немає тегів.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page